Zonder CMC hadden we niet kunnen behalen wat we nu behaald hebben!

De klanten van CMC

Een organisatie waar kwaliteit op nummer één staat en inmiddels 78 jaar in Veenendaal gevestigd is. We hebben het over: Van Dijk Groen.
Eenmaal aangekomen aan de Munnikenweg 94 te Veenendaal op locatie bij Van Dijk Groen, merk ik dat er veel bedrijvigheid is op het terrein. De werkvoertuigen staan buiten en een medewerker is bezig met het snoeien van de bomen.

Ik ben in gesprek met Dick van Dam, eigenaar van Van Dijk Groen, en zijn zoon Diederick. Dick startte in 1990 als leerling hovenier bij Van Dijk Groen. Snel werd hij vakbekwaam hovenier en daaropvolgend projectleider. 13 jaar later neemt Dick het bedrijf over en wordt hij bestuurder van Van Dijk Groen.

 

Regel het direct

Marieke Westhuis - CMC

Bel voor Veenendaal/Ede 0318 501 000
Bel voor Utrecht 030 307 90 510
Bel voor Amersfoort 033 303 56 00

Stuur een e-mail

Klanten van CMC review Dick van Dijk Van Dijk Groenvoorzieningen CMC Bedrijfsmakelaars

Diederick loopt van jongs af aan al op het terrein rond. Inmiddels is hij acht jaar in dienst bij het bedrijf. Hij wist niet goed wat hij later wilde worden en begon bij het bedrijf met een vakantiebaantje. Na verloop van tijd bevielen de werkzaamheden goed. Inmiddels is Diederick projectmanager en hoopt in de toekomst het bedrijf over te nemen.

Van Dijk Groen is, de naam zegt het al, een bedrijf in hoveniers- en groenvoorzieningswerkzaamheden en voorziet in Veenendaal en omgeving veel verschillende buitenruimtes van de aanleg en het onderhoud van het groen. Deze buitenruimtes zijn ontzettend divers: grote projecten zoals ziekenhuizen, gemeenten en winkelstraten,  ook particuliere tuinen van klein tot exclusief behoren tot het werkpallet.  Volgens Diederick zit hierin de kracht van Van Dijk Groen: ‘’We kunnen snel schakelen doordat wij over verschillende machines en materialen beschikken. Hierdoor kunnen we zowel grote als kleine projecten aannemen’’.
Echter heeft het bedrijf één belangrijke kernwaarde die voor zowel de grote als de kleine projecten geldt. ‘Bij Van Dijk Groen’ staat kwaliteit leveren op nummer één’, aldus Dick.

Daaraan toevoegend vertelt Dick: ‘Groenvoorziening gaat niet alleen om het uiterlijk, maar het is ook ontzettend functioneel. Groen kan bijvoorbeeld zowel warmte- als geluidsisolerend zijn. Jaren geleden hebben wij  bomen mogen planten in de Hoofdstraat van Veenendaal. Op warme dagen kan dat wel vijf graden verschillen!’

Diederick vertelt: ‘Wij onderscheiden onszelf door écht te luisteren naar de klant en dit te vertalen naar kwaliteit en borging. We geven eerlijk advies over wat wel of niet haalbaar is in de wens van de klant.’ Om de kwaliteit te waarborgen is er ook goed personeel nodig. Afgelopen 20 jaar is het aantal personeelsleden verdubbeld bij Van Dijk Groen. Het bedrijf is inmiddels 38 medewerkers sterk. Echter merkt het bedrijf dat het juiste personeel vinden een steeds grotere uitdaging wordt. Neem gerust een kijkje op de website van Van Dijk Groen voor openstaande vacatures!

Klanten van CMC review Dick van Dijk Van Dijk Groenvoorzieningen CMC Bedrijfsmakelaars

Klanten van CMC review Dick van Dijk Van Dijk Groenvoorzieningen CMC Bedrijfsmakelaars

Van Dijk Groen en CMC
De samenwerking met CMC dateert van 2018. Voorheen was Van Dijk Groen verzekerd bij een lokale verzekeringsmaatschappij in Veenendaal. Deze maatschappij verplaatste naar Rotterdam en op den duur was er geen klik meer met de accountmanager. Dick maakt graag gebruik van zijn Veense connecties en zo werd er contact gelegd met Ben van CMC Verzekeringen. ‘De korte lijnen met CMC Verzekeringen kunnen wij echt waarderen’, aldus Dick.

Al die tijd was Van Dijk Groen gevestigd aan de Munnikenweg 94 te Veenendaal. Met het oog op de toekomst werd het noodzakelijk om het terrein uit te breiden. Van Dijk Groen werd te groot voor hun huidige terrein. We wilden graag het terrein van onze buren aankopen. Op het moment dat deze gelegenheid zich voor deed hebben we CMC gevraagd om ons hierbij te begeleiden. De aankoop was een grote uitdaging, maar Rien heeft ons hierbij uitstekend begeleid. Dick zegt: ‘Zonder Rien hadden we niet kunnen behalen wat we nu behaald hebben’. We beschikken nu over een terrein dat dubbel zo groot is als voorheen en dat is precies wat wij voor ogen hadden.

Ook samenwerken met de makelaars van CMC? Neem contact op voor een kennismaking!

  • Kennis van de vastgoedmarkt
  • 24/7 voor u bereikbaar
  • Zichtbaar en actief