WE FEED EACH OTHER

De wereldbevolking groeit. Het klimaat verandert. Onze voedselvoorziening vraagt om verdere verduurzaming. Om gezond voedsel en innovatieve businessmodellen. Centraal gelegen in de innovatieve regio Foodvalley vervult World Food Center hierin een sleutelrol. Dit is de plek waar steeds meer ondernemers, overheden en onderwijsinstellingen samen werken aan de voedselvoorziening van morgen.

Klik hier voor de video van het World Food Center

Regel het direct

064-%20Jorik%20Algra%20Fotografie_bijgesneden.jpg
Marieke Westhuis

Bel  0318 - 501 000  of 030 - 307 90 50

Stuur een e-mail

Reactie binnen 1 werkdag

World-Food-Center-EDE.jpg

Het ideale vestigingsklimaat voor innovatieve agrifoodbedrijven.

Alles draait om voedsel op het World Food Center: dé food-ontmoetingsplek in Nederland. Op het voormalig kazerneterrein in Ede, aan de rand van de Veluwe, verrijst een dynamisch nieuw stadsdeel, waar wonen, werken en beleven samenkomen.

Hier creëren we het ideale en kansrijke vestigingsklimaat voor innovatieve (agri)foodbedrijven, organisaties en kennisinstellingen die samen willen bouwen aan een gezonde toekomst voor people, planet en profit; We Work Food.

Op het terrein worden in de komende periode vier kantoorpanden gerealiseerd. Scroll verder voor meer informatie.

Download hier de algemene brochure van het World Food Center

Gebouw 'DELTA'

Het gebouw is voor bedrijven en organisaties in de agri&food sector of daaraan gelieerd en staat in het teken van ontmoeting en inspiratie. Dat betekent dat jouw buren in de zelfde sector actief zijn als jij en dat hierdoor waardevolle ontmoetingen en kruisbestuivingen plaatsvinden bij de koffieautomaat of in de kantine. Het gebouw wordt voorzien van hoogwaardige ontmoetingsruimten en voorzieningen, zoals een atrium, werkcafe en vergaderruimten.

Het gebouw draagt de naam DELTA en wordt gerealiseerd op een zeer opvallende plek, achter de monumentale Frizokazerne. Totaal is er circa 3.555 m² kantoorruimte beschikbaar - en reeds 40% verhuurd!

Klik hier voor de brochure van het gebouw DELTA

World-Food-Center-DELTA-EDE---CMC.jpg

Schetstekening-World-Food-Center-EDE.jpg

Overige gebouwen

Meer informatie over de andere gebouwen volgt nog. Blijf deze pagina en onze socials volgen voor meer informatie!

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Neem contact op

  • Kennis van de vastgoedmarkt
  • 24/7 voor u bereikbaar
  • Zichtbaar en actief