Duurzame bedrijfsunits met laadpalen!

Nieuws

Op een verborgen toplocatie op bedrijventerrein Het Ambacht in Veenendaal klinken sinds enkele weken de eerste hamerslagen van aannemer KUDO voor de bouw van 20 unieke en hoogwaardige bedrijfsunits en 2 zelfstandige kantoorunits. Kees van Essen, mede-ontwikkelaar/eigenaar van een deel van dit ontwikkelingsplan noemt het een verborgen pareltje. ‘Het ligt niet alleen dichtbij de Rondweg-Oost, maar ook binnen 5 autominuten van de rijksweg A12 en het centrum van Veenendaal. Met recht een unieke locatie!’, aldus Kees.

Enkele weken geleden lag het terrein nog vol met bouwmaterialen, achter een groen en verwilderde houtwal, onzichtbaar vanaf de Wageningselaan. Maar het terrein is schoon geveegd en de grond-/funderingswerkzaamheden zijn begonnen!

Download hier het gehele artikel

Regel het direct

Angela Baardman - CMC

Bel voor Veenendaal/Ede 0318 501 000
Bel voor Utrecht 030 307 90 510
Bel voor Amersfoort 033 303 56 00

Stuur een e-mail

Reactie binnen 1 werkdag

Bedrijfsunit met laadpaal Veenendaal

Anders dan standaard

De buitengevel zal volledig traditioneel gemetseld worden en de binnenwanden zijn van beton. Duidelijk anders dan de meeste uit staal opgetrokken en met gevelbeplating afgewerkte gevels. De oppervlakte is 200 m² gelijkelijk verdeeld over 2 bouwlagen met de aluminium kozijnen, zonnescreens en een frontbreedte van maar liefst circa 7,5 meter. Ook zijn dit een van de eerste bedrijfsunits in Veenendaal welke standaard opgeleverd worden met een laadpaal; Kortom een eigentijds product met een stoere uitstraling.

Oplevering

De ruimten worden aan de binnenzijde casco opgeleverd, zodat de nieuwe eigenaar dit naar eigen inzicht kan indelen en afwerken. Iedere unit heeft 3 parkeerplaatsen en de kantoorunit 5. Ook aan groenvoorziening is gedacht; rondom het project zal er beplanting worden aangebracht. De units  zullen naar verwachting eind maart 2023 opgeleverd worden.

Bedrijfsunit met laadpaal Veenendaal

Bedrijfsunit met laadpaal Veenendaal

Informatie

De koopsom van de units bedraagt € 279.900 v.o.n. te vermeerderen met btw. Voor meer informatie staan de makelaars van CMC voor u klaar! Bel 0318-510 000 of kijk hier.

  • Kennis van de vastgoedmarkt
  • 24/7 voor u bereikbaar
  • Zichtbaar en actief